Café Køge

Se vores menukort

Vores varme drikke

Vores Bubble Sandwich er efter lanceringen blevet meget populære. Hemmeligheden bag er den lækre vaffel, bagt efter vores helt egen opskrift. Vores nuværende Bubble Sandwich er baseret på en spinatvaffel, med valgfrit fyld. Vælg mellem pulled kylling, crispy chicken, skinke/ost, frisk mozzarella, frikadelle, brieost, hønsesalat, æg/rejer, tun eller røget laks.

Vores Bubble Waffles bliver bagt efter vores helt egen hemmelige opskrift, som har krævet mange måneders arbejde. De helt specielle ingredienser, giver vores Bubble Waffles deres egen unikke smag og konsistens – det er vi stolte af. Vores Bubble Waffles fyldes med is og nogle af vores mange forskellige toppings fra vores topping-disk.

Vores nyeste tilføjelse på menukortet er vores Brunch & Lunch retter. Vores kombination af små brunch og frokost retter, giver dig mulighed for at vælge imellem 29 forskellige små retter. Man vælger selv hvor mange retter man ønsker, alt efter hvor sulten man er. Retterne spænder bredt, og rummer alt fra lun røræg, spejlæg, toast, rørt tun, sild, crispy chicken, æg/rejer belgiske vafler, amerikanske pandekager og mange flere. Se vores udvalg i vores menukort.

Vores hjertevaffel er vores nyeste vaffel. Den helt klassiske tynde vaffel, som serveres både med og uden is. Vaflerne er bagt efter egen opskrift, og smager lige så lækkert som alle vores andre vafler. Få vaflen serveret med is, flødeskum, eller nogle af vores mange forskellige toppings.

Vi er stolte af at have Bubble Tea, som en del af vores sortiment. På nuværende har vi seks slags, med mulighed for mange forskellige smagsvarianter. Vi har de helt klassiske i form af enten en fruit tea eller en milk tea. Derudover har vi en ice shake, med konsistens som en slush ice, samt en frozen milk tea med konsistens som en milkshake. Derudover har vi også en Bubble Soda, til dem som ikke bryder sig om te smagen. Vores lækre popping boba, tilfører et smagfuldt element til den brusende læskedrik.

Alle vores bubble tea varianter består af en valgfri smag, samt én slags popping boba. Der er mulighed for tilkøb af flere slags boba perler.

Vores kolde, cremede milkshakes er en lækker dessert i sig selv, eller et perfekt tilkøb til nogle af vores andre lækkerier, f.eks. en frisksmurt sandwich. Vælg enten én af vores anbefalede milkshakes, eller sammensæt din egen med fritvalg af to kugler is fra vores store is-sortiment, som både rummer flødeis og sorbetis. Den valgte is mixes med lækker softicemix, som giver den helt rigtige smag og konsistens. Vores milkshakes toppes med friskpisket fløde. Der er mulighed for tilkøb af topping, fra vores topping-disk.

Vores wrap sandwich er et af vores mest populære produkter, til at stille den lette sult. Vores wrap sandwich er et moderne bud på en opgraderet toast, og er perfekt både på farten, eller før én af vores mange desserter. Det tynde fladbrød, og det lækre lune fyld, er den perfekte kombination. Vores wrap sandwich fås med enten pulled kylling, skinke/ost, tun, laks, Serranoskinke eller som vegetar.

Vores almindelige wrap sandwich har fået en smagfuld storebror, nemlig vores Double Wrap. Det tynde fladbrød, og det lækre lune fyld, er den perfekte kombination. Vores Double Wrap fås med enten pulled kylling, Serranoskinke, røget laks, frisk mozzarella, rørt tun eller salami.

Til vores yngre gæster har vi, udover en masse lækre desserter, også en hyggelig børnetallerken. Vores børnetallerken indeholder et pølsehorn, små kyllingespyd, ostehaps, rosiner, gnavegrønt og dip.

Udvalget af dagens kage kan varierer. Kageskabet kan f.eks. byde på lun rabarber- eller æbletærte, muffins, glutenfri tobleronekage, hjemmelavet cheesecake eller håndlavede flødeboller. Vi har tilbud på kage i kombination med en valgfri varm drik. Prøv f.eks. én af vores lækre kaffevarianter, en kop varm kakao, eller en slow-tea.

Vores belgiske vafler er bagt efter vores helt egen opskrift. En lun vaffel med et svampet indre og et sprødt ydre – det er belgiske vafler fra Cups ‘n Cones. Vores vafler fås både med og uden is, med flødeskum eller med forskellige toppings fra vores topping-disk.

Vi byder på lækre friske salater både med og uden kød/fisk. Vores salater indeholder en bund af frisk salat, samt et udvalg af dagens grønt. Som fyld kan der vælges mellem æg/rejer, røget laks eller pulled kylling/bacon. Alle salater serveres med valgfri dressing. Et lunt stykke surdejsbrød, serveret med pesto kan tilkøbes. Vores salater laves også som take away.

Hos Cups ‘n Cones har vi et udvalg af lækre store isdesserter. Spis én af vores isdesserter og drøm dig tilbage til ferie i Syden. Vi har 8 faste isdesserter, som rummer alt fra en bananasplit eller en lækker softy til en børneisdessert fyldt med børnekrymmel, slikkepind og paraply. Som noget nyt, er det nu også muligt at sammensætte sin helt egen isdessert. Vælg frit 3 kugler is, top den med softice, og vælg to slags topping fra vores store topping-disk.

Skal der snackes? Hvorfor så ikke hygge med en lækker portion lune nachos. Vores nachos fås både med og uden kylling, og så er de fyldt med god smag. Vores nachos gratineres med en blanding af cheddar og mozzarella, og serveres med salsa, guacamole og creme fraiche. Prøv også vores luksus nachos, som bugner med lækkerier.

Vores lækre frisksmurte sandwich er perfekte, hvad end det er til frokost eller aften. Vores sandwich smøres på et lækkert surdejsbrød i enten mørkt eller lyst. Vi rister brødet, så det er lækkert lunt ved servering. Du kan frit vælge mellem vores lækre varianter, herunder pulled kylling, crispy chicken, skinke/ost, brieost, frisk mozzarella, æg/rejer, tun, lun frikadelle, hønsesalat eller røget laks. Yderligere, har vi engang imellem “dagens sandwich” som f.eks. kan byde på nystegt flæskesteg, serranoskinke og falafel eller lignende. Alle sandwich laves også som take away.

Hos Cups ‘n Cones har vi et udvalg af lækre varme drikke. Prøv f.eks. én af vores mange kaffevarianter, en kop varm kakao, eller en af vores forskellige slow-teas.

Vores kaffevarianter inkluderer f.eks. både Caffé Latte, Cappuccino, Latte Macchiato og Espresso.

Skal det være ekstra lækkert, så prøv vores tapasbræt. Vores normale tapasbræt består af serranoskinke med asparges, paté, italiensk salami, ost, snackpølser, røget laks, pesto, oliven, cornichoner og brødkurv. I nogle sæsoner vil der blive tilføjet et ekstra bræt, f.eks. op til jul, hvor der kan vælges en mere julet variant.

Vores tapasbrædder serveres normalt mandag – fredag, eller mod bestilling lørdag og søndag.

Hos Cups ‘n Cones er det også muligt at nyde et lækkert glas vin, eller en kold øl. Vi har husets rødvin, hvidvin og rosévin. Af øl, har vi Tuborg Classic på fad. Derudover har vi et udvalg af specialøl på flasker.

Som noget nyt, har vi fået pandekager på menuen. Vores pandekager er bagt efter vores helt egen hemmelige opskrift, og er altid bagt med kærlighed. Pandekagerne sælges som 2 stk., og kan både fås med is, softice eller nogle af alle vores lækre toppings.

For at imødekomme vores kunder der har problemer med gluten, laves vores pandekager også i en glutenfri variant. Nævn blot dette ved bestilling.

HUSETS LUKSUS NACHOS!!! Skal der snackes? Hvorfor så ikke hygge med en lækker portion lune luksus nachos. Vores luksus nachos gratineres med en blanding af cheddar og mozzarella, og toppes med sprød paneret kylling, rødløg, friske tomater, oliven, peberfrugt, feta og jalapenos. Ved siden af serveres der salsa, guacamole og creme fraiche.