Om Café Køge

Velkommen til café Køge

HUSK LYD!
Er du til ægte hygge, lækre desserter, og sætter du pris på god kvalitet? Så slå vejen forbi Cups ‘n Cones på Torvet 12 i Køge. Vores lækkerier kan både nydes indenfor i vores hyggelige café, udenfor i vores gårdhave, eller tages med på farten. Hvis ikke det er den søde tand der lokker, så tilbyder vi både friskbrygget kaffe, frisksmurte sandwich, lune wraps og meget andet. Cups ‘n Cones – Meget mere end “bare” desserter ❤

Historien bag

Café Cups ‘n Cones Køge slog dørerne op i november 2018, og blev derved Køges helt nye kombinerede dessertcafé, kaffebar, frokostcafé og hyggested. Caféens moderne og anderledes udtryk har skabt rammerne omkring den hyggelige og intime atmosfære, som caféen rummer.

I dag spænder vores sortiment bredt, og vi er stolte af, fortsat at være en café med kvalitet i højsædet, og med priser som er til at betale.

Vores sortiment

Vores søde køkken byder bl.a. på lækre, flotte isdesserter, indbydende kager, uimodståelige milkshakes og vores søde vafler bagt efter vores egne hemmelige opskrifter. Vi tilbyder mange varianter is, både sorbet- og flødeis, flødeskum af dansk piskefløde, hjemmelavet guf og et stort udvalg af saucer og toppings.

Vores salte køkken byder bl.a. på lækre lune wrap sandwich, varme nachos, frisksmurte sandwich på surdejsbrød, vores bubble sandwich med valgfrit fyld, børnetallerken og meget andet. Vi tilbyder derudover også frisklavet kaffe i mange varianter både kold og varm, lækker kvalitetste, chai latte, smoothies, øl, vin, og vand.

Bubble Waffles til Køge

Vi fik æren af at bringe Bubble Waffles til Køge – og den er alt hypet værd. Vores Bubble Waffles bliver bagt efter vores helt egen hemmelige opskrift, som har krævet mange måneders arbejde. De helt specielle ingredienser, giver vores Bubble Waffles deres egen unikke smag og konsistens – det er vi stolte af.

Nogle måneder efter vores åbning introducerede vi vores Bubble Sandwich. En salt variation af vores søde Bubble Waffle. Den salte variation er i første omgang blevet tilsat spinat, for at give den en helt unik smag. Vores Bubble Sandwich er vældig populære, og er et lækkert og anderledes alternativ til den klassiske sandwich.

De nyeste trends

Cups ‘n Cones er altid med på de nye trends indenfor vores sortiment. Derfor sørger vi for konstant at idéudvikle, afprøve og teste nyheder, samtidig med, at vi udvider og optimerer vores nuværende produkter. Vi er bl.a. den første café i Køge, som har introduceret de populære Bubble Teas, og endda allerede har dem i flere forskellige udgaver. Kig f.eks. forbi og prøv vores lækre bubble fruit tea, milk tea, ice shake, frozen milk eller soda.

Vores gårdhave

Om sommeren har vi mulighed for udeservering i vores lækre gårdhave, som med den flotte beplantning er et syn i sig selv. Gårdhaven giver et dejligt afbræk fra det travle torv, og giver mulighed for at nyde alle de mange lækkerier i skønne omgivelser. Gårdhaven har åbent mandag-lørdag i sommersæsonen.