Om Café Næstved

Velkommen til café Næstved

HUSK LYD!
Er du til ægte hygge, lækre desserter, og sætter du pris på god kvalitet? Så slå vejen forbi Cups ‘n Cones på Jernbanegade 3 i Næstved. Vores lækkerier kan både nydes i vores hyggelige og rummelige café, eller tages med på farten. Hvis ikke det er den søde tand der lokker, så tilbyder vi både friskbrygget kaffe, frisksmurte sandwich, lune wraps og meget andet. Cups ‘n Cones – Meget mere end “bare” desserter ❤

Historien bag

Cups ‘n Cones Næstved åbnede op i maj 2019 i Jernbanegade 3, hvor caféen ligger i den gamle historiske Odd Fellows bygning.

Den 180 kvm store café danner hyggelige rammer med plads til omkring 50 siddende gæster. Caféen egner sig til gæster som gerne vil sidde i hyggelige omgivelser med plads omkring jer.

Vi lægger stor vægt på god og nærværende kundeservice, og vi bestræber os på hele tiden at holde os opdateret på alle de nye trends indenfor vores sortiment.

Vores sortiment

Vores søde køkken byder bl.a. på lækre, flotte isdesserter, indbydende kager, uimodståelige milkshakes og vores søde vafler bagt efter vores egne hemmelige opskrifter. Vi tilbyder mange varianter is, både sorbet- og flødeis, flødeskum af dansk piskefløde, hjemmelavet guf og et stort udvalg af saucer og toppings. 

Vores salte køkken byder bl.a. på lækre lune wrap sandwich, varme nachos, frisksmurte sandwich på surdejsbrød, vores bubble sandwich med valgfrit fyld, børnetallerken og meget andet. Vi tilbyder derudover også frisklavet kaffe i mange varianter både kold og varm, lækker kvalitetste, chailatte, smoothies, øl, vin, og vand.

De nyeste trends

Hos Cups ‘n Cones er vi altid med på de nye trends indenfor vores sortiment. Vi er bl.a. de første i Næstved som har introduceret de populære Bubble Teas, og har som vores nyeste nyhed fået hjemmelavede Vaffel Sticks, også kendt som “churros” på menukortet. Vores Vaffel Sticks adskiller sig fra de normale “churros” ved, at vores ikke er friturestegte, men de smager stadig som at komme i den 7. himmel.

Bubble Waffles til byen

Vi fik æren af at bringe Bubble Waffles til Næstved – og den er alt hypet værd. Vores Bubble Waffles bliver bagt efter vores helt egen hemmelige opskrift, som har krævet mange måneders arbejde. De helt specielle ingredienser, giver vores Bubble Waffles deres egen unikke smag og konsistens – det er vi stolte af.

Ydermere, introducerede vi vores Bubble Sandwich. En salt variation af vores søde Bubble Waffle. Den salte variation er i første omgang blevet tilsat spinat, for at give den en helt unik smag. Vores Bubble Sandwich er vældig populære, og er et lækkert og anderledes alternativ til den klassiske sandwich.